lauantai 20. joulukuuta 2014

Kouvolan Sanomat lisännyt suoriin lainauksiin omiaan

Alla on selvitetty, miten Larikka-kohussa toimittaja Johanna Värjä muuttaa kirjoitukseni lauseen merkityksen aivan toiseksi yhdellä sanalla. Sitten hän etsii todisteet, ettei tämä suuhuni laitettu täysin eri sisällön omaava asia ole totta. Lisäksi otetaan vielä hallintojohtaja vakuuttamaan lukijoille, että minun sanomiseni (väärin kirjoitettu lainaus) on hallinnollisesti väärin. Minä puhun kaupungin yleisestä palkkatasosta, jonka kh:n henkilöstöjaos määrittelee. Värjä muuttaa sen siten, että kaupunginhallituksen palkkatasosta päättää kh:n henkilöstöjaos. Täysin eri merkitys yhdellä sanalla.

Kirjoituksestani osoitetaan virhe (jota alkuperäisessä kirjoituksessani ei oikeasti ollut) ja näin saadaan minut näyttämään tietämättömältä ja koko verkkokirjoitus (kirjoitus alkuperäisenä alinna) saa epämääräisen leiman.

Katso alla alkuperäiset ja Kouvolan Sanomien uutisointi:.

Lause alkuperäisenä:

Toimittaja Värjä (Kosa 18.12.2014 sivu 6)

Seuraavana päivänä toimittaja Aapo Mentula (KoSa 19.12.2014 sivu 6) jatkaa "saman totuuden" toistamista. Olisi kannattanut lukea alkuperäinen kirjoitus. Toimittaja soitti läpi kaikkien puolueiden edustajat, niin yksi soitto minulle olisi korjannut ainakin tuon virheen.

KS 19.122014
Alkuperäinen viesti KoSan verkkosivuilla ja alla.
Kouvolan Sanomien verkkokeskustelun viesti, josta kaikki uutisointi

Alkuperäinen asia KoSa 16.12.2014 Kouvolan toimialajohtajille palkankorotus ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti