lauantai 24. tammikuuta 2015

Kieroa kuin korkkiruuvi

Kouvolan vesiosuuskuntien asia on hyvä esimerkki, miten kuntalaisten on vaikea saada oikeutta. Poliitikot vetoavat pykäliin siten kuin heidän kannaltaan on tarkoituksenmukaista. Lakia tai todellisuutta se ei useinkaan edusta.


KoSa 24.1.2015 julkaisi taas Anssi Tähtisen vastineen vesiosuuskunnille. Se sisälsi lukuisia asiavirheitä otsikosta alkaen ja ristiriitaisuuksia.

1) Väite: Vesitaksan alennusta haettava oikeasta toimielimestä - VÄÄRIN

Hallintolain §21 mukaan jos asiakirja on mennyt väärälle viranomaiselle, niin viranomaisen on siirrttävä asiakirja oikealle taholle.

Hallintolaki 21§
Lisäksi on kaupungin omat ohjeet:



2) Väite: Vesiosuuskunnat eivät ole tehneet esitystä kaupunginhallituksen kautta kaupunginvaltuustolle. - VÄÄRIN

Ma 12.1.2015 kaupunginhallitus käsitteli asiaa. Blogi->  Tällöin kaupunginhallitus kuitenkin katsoi, että sillä ei ole toimivaltaa asiaan eikä siten vienyt vesialennusta kaupungivaltuuston päätettäväksi.Mitenkä siis asian saa kaupunginvaltuustoon, jos kaupunginhallitus ei sitä sinne vie?

Toisekseen saman kokouksen esittelytestistä näkyi, että vesiosuuskunnan esityksiä on käsitellyt Kaupunginvaltuusto 19.12.2011 ja kaupungihallitus 2.12.2012. Olisi Tähtinen voinut lukea edes esityslistan, jos ei tapahtumia muten muista.



3) Väite n...n: lukuisia ristiritaisuuksia koko kirjoituksessa

Kosa 24.1.2015 Anssi Tähtisen kirjoitus

KoSa 24.1.2015 Anssi Tähtinen: Vesitaksan alennusta haettava oikeasta toimielimestä



Tässä asiassa osuu siteeraus:
Ihminen, joka haluaa, keksii keinot.
Joka ei halua, keksii selitykset.



2 kommenttia:

  1. Do you need a Loan, or you want to refinance your home, pay-off bills, expand your business? look no further we off all kinds of Loan at 3% interest rate per year. if interested, contact us via Email: johnleemill12345@gmail.com



    Thank you for choosing Guarantee Trust Finance.



    Sincerely,

    Mr. John lee

    VastaaPoista
  2. Do you need a Loan, or you want to refinance your home, pay-off bills, expand your business? look no further we off all kinds of Loan at 3% interest rate per year. if interested, contact us via Email: johnleemill12345@gmail.com



    Thank you for choosing Guarantee Trust Finance.



    Sincerely,

    Mr. John lee

    VastaaPoista