maanantai 16. lokakuuta 2017

Moottorirata tuo elinvoimaa Kouvolaan

Tykkimäen moottoriurheilukeskuksen tukee säilyttää
Kouvolan FK-Kerho järjesti vuonna 2017 viidet merkittävät kilpailut radalla. Suomen mittakaavassa kilpailut ovat olleet merkittäviä Kouvolan tunnettavuutta lisäävinä tapahtumina.
Kouvolan karting rata on yli 1,2 km pitkä ja se täyttää kansainväliset standardit. Kouvolan rata on yksi Suomen uusimmista ja nykyaikaisimmista. Rataprofiili on maan parhaita, rata on vauhdikas ja siinä on paljon ohituspaikkoja ja korkeuseroja. Rata täyttää kaikki kansainvälisetkin kriteerit.
Kouvolaan tultiin vuonna 2017 kilpailemaan Ruotsista, Virosta ja Venäjältä saakka. Kouvolan karting radalle tullaan säännöllisesti kauempaakin jopa vain harjoittelemaan. Moni lapsiperhe tulee tänne ajamaan mikroautolla ja käyttävät samalla lähellä sijaitsevia muita palveluja, kuten Tykkimäen huvipuistoa, golfrataa ja muita alueen palveluja. Radat ovat osa vetovoimaa ja elinvoimaa lisääviä elementtejä Kouvolassa.
Kouvolalla ei ole varaa menettää yhtään toimivaa kohdetta, joka tuo työpaikkoja ja elinvoimaa kaupunkiin. Kouvolassa on tärkeää ymmärtää, että Tykkimäen nykyiset radat ovat hyödyksi Kouvolalle, eikä ne ole uhka RTT- terminaalihankkeelle.
Pekka Korpivaara

kaupunginvaltuutettu

Myös MVH osallistui konekannallaan radan rakentamseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti