keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Tykkimäen moottoriradat tulee säilyttää
 Tykkimäen kartingrata tulee     säilyttää


Kouvolan FK-Kerho järjesti vuonna 2017 viidet merkittävät kilpailut Tykkimäen kartingradalla. Suomen mittakaavassa kilpailut ovat olleet merkittäviä Kouvolan tunnettavuutta lisäävinä tapahtumina.
Kouvolan kartingrata on yli 1,2 kilometriä pitkä ja se täyttää kansainväliset standardit. Kouvolan rata on yksi Suomen uusimmista ja nykyaikaisimmista. Rataprofiili on maan parhaita, rata on vauhdikas ja siinä on paljon ohituspaikkoja ja korkeuseroja. Rata täyttää kaikki kansainvälisetkin kriteerit.
Kouvolaan tultiin vuonna 2017 kilpailemaan Ruotsista, Virosta ja Venäjältä saakka. Kouvolan kartingradalle tullaan säännöllisesti kauempaakin jopa vain harjoittelemaan. Moni lapsiperhe tulee tänne ajamaan mikroautolla ja käyttävät samalla lähellä sijaitsevia muita palveluja, kuten Tykkimäen huvipuistoa, golfrataa ja muita alueen palveluja. Radat ovat osa vetovoimaa ja elinvoimaa lisääviä elementtejä Kouvolassa.
Kouvolalla ei ole varaa menettää yhtään toimivaa kohdetta, joka tuo työpaikkoja ja elinvoimaa kaupunkiin. Kouvolassa on tärkeää ymmärtää, että Tykkimäen nykyiset radat ovat hyödyksi Kouvolalle, eikä ne ole uhka RTT-terminaalihankkeelle.
KS 18.10.2017 ollut lukijakirjoitus asiasta


Kullasvaarassa on tilaa eikä ole järkevää kaavoittaa aluetta teollisuustonteiksi
Linkki Kouvolan Sanomien yleisönosastokirjoitukseen
LINKKI: Teuvo Toivokosken yleisönosastokirjoitus KS 28.10.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti