lauantai 14. maaliskuuta 2015

Eduskunnan Hullujen Päivien Huipennus - Stubb video

Viimeisen istuntoviikkonsa ajan eduskunta on ollut pelkkä VITSI! Kaikki huipentui viimeisenä istuntopäivänä lauantaina 14.3.2015, kun hallituksen kaikki ministerit äänestivät omia esityksiään vastaan. Se on historiallista. Hallituksen olisi pitänyt vetää esityksensä pois, niin surkuhupaisaa näytelmää ei olisi tullut.

Puhemies Heinäluoma (sdp) syyttää oppositiota lakien jarruttamisesta. Kuitenkin Suomessa laittomasti maassa olevien ilmaisen terveydenhuollon kaatoi demarien pitkäaikainen kansanedustaja Kari Rajamäki. Kiitos hänelle siitä. Suomessa hoidetaan kaikki kiireellistä apua tarvitsevat. Mutta laki olisi avannut portit raskaana oleville, syöpäsairaille, HIV-potilaille ja muille. Sitä meidän talous ei kestä. Jopa ministeri Jan Vapaavuori kirjoitti viikko sitten, että "Suomi on kuralla" -> , vaikka itse on ollut maata hallitsemassa.

Pääministeri Stubb la 14.3.2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDD (Saa nauraa) Eikö tämä ole kalabaliikki ja taloudellinen katastrofi? Hallitus on ilmiriidassa keskenään.Kohdasta 2:07 kannattaa katsoa Stubbin haastattelu. Sketsihahmo pääsee oikeuksiinsa.

ks. kohdasta 2:07 ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti