perjantai 25. huhtikuuta 2014

Eikö tämä ikinä lopu

Taas on käyty yksi keskustelu Kouvolan Sanomien mielipidepalstalla. En ymmärrä, että miksi lehti ylipäätään julkaisi Anssi Tähtisen kirjoituksen, jonka sisältö oli ennemminkin pilkkakirjoitus kuin mielipidekirjoitus. Halusiko KS, että Tähtisen provo olisi saanut aikaan julkisen riitelyn, josta saisi uutisaiheiden puutteen vuoksi juttuja lehteen?

Lehti julistaa olevansa puolueeton ja sitoutumaton, mutta aika paljon sitä saa oikaista. Irrotetaan yksi lause ja tulkitaan sillä asia täysin päinvastaiseksi, mitä kokonaisuus lukien asia olisi. Pitkäperjantaina 18.4.2014 perussuomalaisten kirjoittamia oikaisujakirjoituksia oli kaksin kappalein:
Olemme johtajien palkkioita vastaan ->
Annikki Niirasen sopimukselle ei voi enää mitään ->

Jokainen voi itse tehdä johtopäätöksensä. Toivoisi kuitenkin, että ei julkaistaisi toisen suuhun laitettuja ja täysin vastakkaisia omalle mielipiteelle olevia keksittyjä väitteitä, kuten nyt tehdään. On niin täysin turhaa ajankäyttöä, joka ei vie Kouvolan asioita missään muodossa eteenpäin. Ajoituksellisesti Tähtinen kyllä osaa temput. Olihan nytkin Rakennusmessujen valmistelu kiireisimmillään ja messut tulossa.

KS 25.4.2014 verkkolehti, Tähtisen kanta eri kuin perussuomalaisten ->

Suurenna klikkaamalla kuvaa / KS 25.4.2014

KS 23.4.2014 verkkosivu, Kaikki päätökset ovat muutettavissa ->

Suurenna klikkaamalla kuvaa / KS 23.4.2014

KS 5.5.2014 verkkolehti, Anssi Tähtinen erotettiin perussuomalaisesta puolueesta ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti