torstai 17. huhtikuuta 2014

Johtajien tulospalkkauksesta

Toimittaja Värjä ihmetteli KS 17.4.2014 kolumnissaan, miksi Perussuomalaiset vastustavat johtajien tulospalkkausta, mutta eivät tehneet muutosesitystä tai jättäneet eriävää mielipidettä.

Apulaiskaupunginjohtaja Niirasen palkkauksesta on tehty sopimus ja päätös vuonna 2011. Tällöin asianomaiset Anssi Tähtistä lukuun ottamatta eivät olleet tekemässä päätöksiä. Tähtinen ei enää kuulu Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaisten paikallisyhdistykseen eikä myöskään perussuomalaiseen valtuustoryhmään.  

Niirasen sopimus on yksityisoikeudellinen sopimus ja maksamatta jättäminen olisi johtanut sopimusrikkomukseen. Kaupungin on turha lähteä oikeuteen asiassa, jonka tulee häviämään varmasti. Asialle ei siis voi enää tässä vaiheessa mitään.

Vastustin keväällä 2013kaupunginjohtajan sopimuksen parannuksia. (Ks. linkki ->) Perussuomalaiset eivät myöskään tule hyväksymään vastaisuudessa tehtäviä tulospalkkaussopimuksia. Tällaiseksi erilliseksi tulospalkkaukseksi katsottavaksi sopimukseksi voidaan nähdä Kinnon puheenjohtajan 32.000 euron erillinen palkkio, jota myös vastustin.

KS 17.4.2014 Värjä: Maine pelissä -kolumnista, joka osoittaa aika suppeaa ymmärtämystä asioista.

KS 17.4.2014 Värjä: Maine pelissä

KS 18.4.2014 Annikki Niirasen sopimukselle ei voi enää mitään
Suurenna klikkaamalla kuvaa /KS 18.4.2014 Annikki Niirasen sopimukselle ei voi enää mitään
Vaikka Värjä luuleekin, että teen muutosesityksen ja eriävän mielipiteen mistä tahansa, niin jokainen muutosesitys on harkittu ja perusteltu. Joskus laillisuus näkökulmat ovat vain sellaiset, että asialle ei ole mitään tehtävissä. Silloin on turha hakata päätä seinään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti