maanantai 26. toukokuuta 2014

Perussuomalaiset esittävät piirille Pekka Korpivaaraa eduskuntavaaliehdokkaaksi


Suurenna klikkaamalla kuvaa / KS 26.5.2014

Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset ehdottavat yksimielisesti Pekka Korpivaaraa yhdistyksen kansanedustajaehdokkaaksi Kymen Perussuomalaisten piirille. Kansanedustaja Jari Lindström on myös yhdistyksen ehdokas, mutta istuvaa kansanedustajaa ei tarvitse erikseen valita ehdokkaaksi. Piiri valitsee ehdokkaansa kesäkuun aikana.

Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset katsovat, että Pekka Korpivaaralla on laaja tunnettavuus ja kannatus Kymenlaaksossa. Hänellä on myös laaja kannatus perussuomalaisten keskuudessa. Pekka Korpivaara sai vuoden 2012 kuntavaaleissa 999 ääntä. Se on enemmän kuin yhdenkään muun puolueen valtuutetun äänimäärä Kouvolassa. Ensimmäisen kerran Pekka Korpivaara osallistui kuntavaaleihin ja toimi luottamustehtävissä  jo 1980-luvulla.

Pekka Korpivaara on ammatiltaan rakennusinsinööri, jolla on laaja kokemus työelämän eri tahoilta. Hän työskentelee nykyisin CMN Service Oyssä. Toimenkuvana on rautateiden rakennuttaminen ja valvonta. Sotilasarvoltaan Pekka Korpivaara on yliluutnantti ja palvellut sotilastehtävissä niin Bosniassa kuin Afganistanissa. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi alaikäistä lasta. 

Heidi Husu
Pohjois-Kymenlaakson Perussuomalaiset ry


Pekka Korpivaara

PK-lehti 28.5.2014                           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti