lauantai 3. toukokuuta 2014

Kelvotonta elinkeinotoimea

Kouvola kaipaa kipeästi työpaikkoja. Kaupungin elinkeinotoimesta ei ole paljon apua ollut. Elinkeinojaoksen puheenjohtajana ja poliittisen ohjauksen linjaajana on Anssi Tähtinen. Elinkeinotoimen kelvottomuus on helppo ymmärtää, kun katsoo miten rahoja on käytetty. Kaupungin virkamieskunta on antanut tälle siunauksensa, sillä muuten tällainen rahankäyttö ei olisi ollut mahdollista. Laskut kun täytyy jonkun hyväksyä ennen kuin ne menevät kirjanpitoon.

Poliittisten päättäjien toimesta on tehty kaikki, jotta tekemisistä ei pääsisi tietoja julkisuuteen. Niinpä kun Vainio kaupunginhallituksen jäsenenä halusi hankkeen ohjausryhmän pöytäkirjat, ne evättiin häneltä.

Alla on Woodinno-hankkeen käsittämättömiä kustannuksia. Osaa ei ole edes vaivauduttu viemään hankekustannuksiin, osan on Kymenlaakson liitto hylännyt:
- 86.000 euroa, joita Kymenlaakson liitto ei hyväksy
- 44.850 eurolla MS Puuteollisuuskonsultit Oy:ltä suorahankintoja
- Aimo Ahdin ja Markku Laukkasen Pietarin matka
- 1.500 euroa "sponsoritukea Edustroille", joka on Matti Väätäisen yritys! Edustroi Finland oy ->


KS 3.5.2014 verkkolehti, Vesa Vainio: Kouvolan hallintotapa kaipaa tervehdyttämistä ->

Suurenna klikkaamalla kuvaa / KS 3.5.2014 Vainion kirjoitus Woodinnosta

Tietojen salaamisesta

Ei siis ihme, ettei Woodinnon asiakirjoja anneta kokonaisuudessaan. 11.2.2013 kh:n kokouksessa esitin asiakirjoja anettavaksi, salaamisen puolesta äänestivät: Larikka, Nyberg, Lakka, Salonen, Nykänen, Sipiläinen, Jokiranta, Lehtomäki, Viinikainen ja Palm.
Kh:n 11.2.2013 pöytäkirja ->

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti