maanantai 6. huhtikuuta 2015

Rahat menee Kreikkaan

Nykyhallitus sitoo jo seuraavankin hallituksen kädet. Rinne: Kreikan tukipaketti ei riipu valtiovarainministerin puoluekannasta. -> Jokainen tietää, että Kreikka ei tule ikinä maksamaan velkojaan.-> Uusi hallitus tulee saamaan heti eteensä Kreikan. ->


EU-linjaa on tiukennettava

Suomen ei tule jatkaa EU:ssa nykyistä linjaansa. Eurooppaministerinä Stubbin olisi pitänyt ottaa tiukempi linja. Suomi on mallioppilaana joutunut maksajaksi samaan aikaan kun toiset maan hakevat maksuhuojennuksia ja maksimoivat EU-etunsa. Maan hallituksen tulee toimia siten, että EU:n Suomeen soveltumattomiin lainsäädäntöihin saadaan eri vapaus. Myös erilaiset työläät valvontajärjestelmät tulisi olla ottamatta käyttöön. Suomen ei kuulu maksaa muiden velkoja ja taata miljardeilla muiden roskalainoja.

Eurosta on tehtävä erilainen

Valuuttaunioni ei voi jatkaa entisellään ja entisin säännöin, joita ei noudateta. Suomen on tutkittava vaihtoehtoja: pohjoiseurooppalainen valuuttaunioni vai joku muu?

Kananmunat vapaiksi

Pienkanaloiden munia ja muita lähituottajien maataloustuotteita pitää voida myydä ilman turhaa sääntelyä suoraan ravintolakäyttöön ja kauppoihin. EU:n byrokratiaa pitää purkaa kaikilta osin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti