lauantai 4. huhtikuuta 2015

Monikulttuurisuus maksaa

Monikulttuurisuus on kallista

Monikulttuurisuus on julkisessa puheessa itseisarvo, jota ei saa kyseenalaistaa. Lausetta ”Monikultturisuus on rikkaus” toistetaan propagandan omaisesti. Asian kyseenalaistava on lähes rikollinen, ainakin rasisti. Monikulttuurisuuden todellisia kustannuksia ei tiedetä. Kyläkoulu lopetetaan muutaman kymppitonnin säästön vuoksi. Samaan aikaan tulkkauspalvelut maksavat yli 700.000 euroa vuosi. On arvovalinta, tukeeko valtio kyläkouluja vai maksaako tulkkauspalvelut.

Monikulttuurisuuden ongelmista hyvä esimerkki on raiskaukset. Ulkomaalaisten tekemisistä raiskauksista tai joukkoraiskausten määrän kasvamisesta ei voi puhua kansallisuusryhmiä mainiten, vaikka selvästi tietyt ryhmät ovat yliedustettuina. Jos mainitsee kansalaisuusryhmiä, niin voi saada syytteet kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Kun asiasta ei voida puhua suoraan ja rehellisesti, niin siihen on vaikea löytää myös ratkaisuja.

IL 14.3.2015: Karu totuus raiskauksista - jopa 13-kertainen ero ->

Pekka jälleenrakennustehtävissä Afganistanissa

Kehitysapu ei kehitä

Kehitysapu ei vähennä köyhyyttä. Kehitysmaiden korruptoitunut eliitti vain rikastuu entisestään ja pönkittää rahalla  asemaansa. Tämä vain tukee epädemokraattista järjestää ja on maan kehittymisen este.  Kehitysapu 1,1 miljardia euroa maksetaan velkarahalla. Suomalainen perhe maksaa kehitysapurahoja yli 800 euroa vuodessa. Humanitaarinen apu tulisi kohdistaa entistä enemmän kriisialueille ja katastrofien uhreille.

Pakko- ja lapsiavioliitot kiellettävä Suomessa

Suomi arvostelee muiden maiden pakko- ja lapsiavioliittoja. Kuitenkin sallii ne itse. Lapsiavioliitot tulisi kieltää. Kaikkien parien tulisi läsnäolevina rekisteröidä suhteensa maistraatissa. Tämä varmistaisi, että parisuhde on vapaaehtoinen. Nyt eri uskonnollisten yhteisöjen vihkiessä asiaa ei voi varmistaa. Rekisteröinnin jälkeen pari voisi vihityttää itsensä minkä tahansa uskontokunnan rituaalein. Säännöksiä vihkimisoikeuden myöntämisestä yhteisöille ei enää tarvita ja byrokratia yksinkertaistuu.


2 kommenttia:

  1. Rohkea esiintulo. Asetat itsesi vaaraan joutua poliittiseen paitsioon. Vain se, että saat riittävästi tukea voi enää pelastaa sinut. Toivon sydämestäni, että teitä löytyy lisää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Ongelma on se, että kun asioista ei voi puhua, niin niihin ei saada ratkaisujakaan. Meneekö esimerkiksi kotouttamisessa jokin pahasti pieleen? Tuki tulee äänestäjiltä. Sitä tarvitaan.

    VastaaPoista