tiistai 26. maaliskuuta 2019

Pomolle miljoona - työntekijöille potkut

POSTI - Miljoona-ansiot pomolle - työt ulkoistetaan ulkomaille

1) Postin pomolla miljoonan jättitulot

Kun katsoo Postin saavutuksia, niin on vaikea ymmärtää, mistä tj Heikki Maliselle jättimäinen miljoonan euron ansiotulot maksetaan? IL 26.3.2019 ->

Esimerkiksi se Postin ruohonleikkuuhomma oli täysin tuhoon tuomittu ja näköalaton ratkaisu. Jos oli nähnyt yhdenkin robottiruohonleikkurin toiminnassa, niin ymmärsi toiminnan lyhytnäköisyyden. No, lyhyeen se loppuikin. 


2) Suomalaisille työntekijöille potkut - työt Viroon

Eniten tässä ihmetyttää Postin hallintoneuvoston toiminta. Kokoonpanossa on edustettuna kaikki puolueet, ks. -> Markku Rosski (kesk.) on saanut 800€/kokous, joten olisihan vähän poliittista ohjausta voinut tehdä. Kenen mielestä tämä on oikein? Jani Toivolan (vihr.) saavutukset varapuheenjohtajana eivät enää ihmetytä. Kaakkois-Suomen kantoja  hallintoneuvostossa edustaa Satu Taavitsainen (SDP)

Postin hallintoneuvoston palkkiot

3) Postin kulku hidastu ja vie nyt neljä päivää 

Jos kirje ei satu hukkumaan, niin nyt posti tulee neljässä työpäivässä naapurikortteliin. Tiistaisinhan ei enää jaeta postia, joten silloin ja usein muutenkin vie kauemmin.

Nykyisin kirjeiden lähetys on myös varsin arvokasta. Tavallinen postikorttikin Suomeen makssa 1,50 euroa.

Nykyisin Postin ongelmana on luotettavuus. Ennen tiesi lähes täysin varmasti postin menevän perille. Nyt jaetaan hukkuneen postin lähettäjille ikimerkkejä.

Vaikka kirjeiden lähetys on vähentynyt, niin pakettien lähetys on lisääntynyt. Jos Posti olisi toiminut kunnolla kilpailukykyisin hinnoin ja seurantajärjestelmin, niin ei olisi tullut näin paljon kilpailijoita pakettipalveluihin kuin nyt on.

Mistä ja miksi Postin toimitusjohtajalle maksetaan miljoona?PS. Vastaus Facebookissa esitettyyn kysymykseen

Kaikkien puolueiden, sillä hallintoneuvostossa on edustettuna kaikki puolueet. Ratkaisevampaa on henkilö ja hänen rohkeutensa toimia. Alla Postin hallintoneuvoston jäsenet.


Postin hallintoneuvoston jäsenetEi kommentteja:

Lähetä kommentti