keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Venäjä on riski!

Tänään 6.3.2019 Petteri Orpo ja Päivi Nerg paljastivat kirjassaan:


Venäjän osuus oli jo aikanaan täysin selvä jokaiselle, joka jotakin asioista ymmärtää. Jos ei ollut/ole, niin voi yrittää mennä ilman papereita Venäjälle.

Suomen olisi pitänyt pitää sopimuksesta kiinni ja tarvittaessa ottaa Eu apuun. Sitä varten kai me ollaan EU:ssa? Tuo oli Venäjältä myös testi, että miten Suomi toimii. EU:n arvovalta olisi nähty ko. keskusteluissa.

Yllä oleva asia on hyvä esimerkiksi suomettumisesta niin pakolaisasioissa kuin Venäjänkin osalta. Vaikka Venäjän toimet olivat tiedossa, niin niistä ei uutisoitu valtamediassa eikä Venäjän osuus noussut juurikaan keskusteluun.

Venäjä haluaa horjuttaa Suomen yhteiskuntarauhaa ja siinä yhtenä keinona oli pakolaiset. Heidän tulo oli kallista suomalaisille. HS:n mukaan noin 100 miljoonaa euroa. Tämä siis ihan pääministeri Sipilän puheiden ansiota.


Vuoden 2015 Sipilän pakolaiskriisi maksoi 100 miljoonaa euroa.


Venäjän takia Suomen pitää pitää kaikki portit auki ja tehdä puolustusyhteistyötä kaikkien ystävällismielisten valtioiden kanssa. Jos tiukat paikat tulee, niin enää Suomi ei pärjää yksin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti